Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τα χειρότερα έρχονται


ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ
Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης προέβλεψε πως τα χειρότερα είναι μπροστά μας και χαρακτήρισε ψευτοδίλημμα το μνημόνιο ή αντιμνημόνιο.



Συγκεκριμένα τόνισε πως η ψήφος σε μικρό κόμμα δεν είναι χαμένη ψήφος, γιατί αποτελεί καταλύτη σε μία πολυκομματική βουλή. Επίσης υπογράμμισε ότι με τα μέτρα του μνημονίου 2 «οδηγούμαστε μαθηματικά σε στάση πληρωμών».

«Υπάρχει η τρίτη λύση», υπογράμμισε η πρώην υπουργός. «Ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας με ρεαλιστικά μέτρα».

Όσον αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες, η κ. Κατσέλη υποστήριξε πως «είμαστε ανοιχτοί σε μία μίνιμουμ προγραμματική συμφωνία με όλα τα κόμματα που θέλουν να βγει η χώρα από την κρίση».

«Δεν φύγαμε εμείς. Το Πασόκ έφυγε επειδή ασπάστηκε νεοφιλελεύθερες απόψεις, σημείωσε η Κ. Κατσέλη. Αισθάνομαι υπερήφανη. Δύο φορές αναδομήθηκα από δύο υπουργεία. Δύο φορές απεπέμφθη από την κοινοβουλευτική ομάδα επειδή έδινα τις μάχες», τόνισε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Παράλληλα η κ. Κατσέλη εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι η Κοινωνική Συμφωνία θα καταρτίσει ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα. Παραδέχθηκε πάντως ότι πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου