Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί η ΕΡΤ βουλιάζει τα δύο μεγαλύτερα γεγονότα του καλοκαιριού: Euro 2012 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΩΝ 60 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ;
Έτοιμη να σκοράρει εμφανίζεται η ΕΡΤ, αλλά στο δικό της τέρμα, με ένα θαυμάσιο αυτογκόλ! Πώς θα το καταφέρει; Πολύ απλά με την επίφαση των περίφημων περικοπών...

Τι λοιπόν κι αν έχει πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά της για τα δυο μεγάλα γεγονότα του καλοκαιριού, δηλαδή το EURO12 και τους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο. Στο EURO με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας η παραγωγή είναι στον αέρα, αλλά κι αν γίνει δεν θα αξίζει σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός. Από διαρροές στην Αγία Παρασκευή μαθαίνουμε ότι η ΕΡΤ δύσκολα θα βγάλει εκπομπή από Πολωνία – Ουκρανία, ενώ δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο και για την εδώ παραγωγή εκπομπής! Ένα πολύ καλό προϊόν που θα κυριαρχήσει από τις αρχές Ιουνίου, η ΕΡΤ το αφήνει στην τύχη του με την δικαιολογία των «περικοπών».

Την ίδια τύχη αναμένεται να έχει και το μεγαλύτερο και ακριβότερο προϊόν των media που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι περικοπές δεν θα αγγίξουν μόνο το έμψυχο δυναμικό, καθώς η αποστολή θα είναι η μισή από ό,τι στο Πεκίνο, αλλά θα υπάρξουν περικοπές και στο οργανωτικό κομμάτι με την απουσία μεγάλης παραγωγής.

Αλήθεια τι έγινε με το πλεόνασμα των 60εκ ευρώ; Είναι τόσο δύσκολο να προγραμματιστούν σωστές παραγωγές και να απολαύσουν οι Έλληνες τα δύο αυτά μεγάλα γεγονότα; Αφού τα πληρώσατε που τα πληρώσατε, γιατί τα υποβαθμίζετε με τον τρόπο που σκοπεύετε να τα πασάρετε στον Έλληνα φορολογούμενο; Έχετε δύο προϊόντα αποκλειστικά, δύο προϊόντα που μπορεί να φέρουν χρήματα στο ταμείο και αντί να το προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο τα εξοντώνετε! Πάντως υπάρχει χρόνος να ξυπνήσουν κάποιοι και να τρέξουν να προλάβουν! Διότι καλά τα χρήματα των φορολογουμένων, αλλά κάτι πρέπει να του δείξετε πέραν της εικόνας που θα πάρετε από την Team και το Ρομέρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου