Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τους πρόσεχε για να τον... προσέχουν!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
Μπορεί να ανακουφίστηκαν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στην είδηση της παραίτησης του υπουργού προστασίας του πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, αφού ποτέ δεν συνεργαζόταν μαζί τους και τους απέφευγε συστηματικά, αλλά τουλάχιστον είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του.
Και εξηγούμαστε. Ο υποψήφιος πλέον για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δεν έκρυψε σε κανέναν διαπιστευμένο δημοσιογράφο, όταν ανέλαβε στην Κατεχάκη, τις προθέσεις του απέναντι τους και στις off the record συζητήσεις ξεκαθάριζε ότι μόνο δύο εφημερίδες συγκεκριμένου συγκροτήματος τον ενδιαφέρουν!

Πρόκειται για μία Κυριακάτικη και μία απογευματινή εφημερίδα, οι οποίες έλεγε ότι είναι οι μόνες που τον στηρίζουν και οφείλει να τις προσέχει! Το αστείο είναι ότι ακόμη και σε αυτές τις εφημερίδες που παρείχε προνομιακή ενημέρωση, αποδέκτες δεν ήταν ποτέ οι αρμόδιοι συντάκτες, αλλά πάντα οι διευθυντές τους!

Για όλους τους υπόλοιπους το τηλέφωνό του είναι κλειστό και οι δημοσιογράφοι του υπουργείου είχαν τη… χαρά να μιλούν μόνο με την γραμματέα του, η οποία είχε επιφορτιστεί και με την ενημέρωση του Τύπου! Μετά από αυτό είναι πέρα για πέρα εξηγήσιμη η ανεπάρκεια του κυρίου Παπουτσή στα θέματα της αρμοδιότητάς του, με αποκορύφωμα το κάψιμο της Αθήνας πριν δύο Κυριακές, αλλά και η αδιαφορία του για την προστασία του πολίτη!

Τελικά το μόνο που ενδιέφερε τον πρώην υπουργό ήταν η προστασία της εικόνας του στα media και οι δημόσιες σχέσεις με διευθυντές εφημερίδων!

http://www.enimerosi24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου