Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

O δεξιούλης και ο αριστερούλης


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Να λοιπόν που ο κόσμος της πολιτικής είναι πολύ μικρός. Ονόματα δεν γράφουμε ακόμη όμως διαβάστε και θα καταλάβετε πάρα πολλά!

Ο ένας είναι αριστερός – έτσι υποστηρίζει ο ίδιος δηλαδή - που είναι μπλεγμένος στα μεγάλα κόλπα των δημοσκοπήσεων και έχει ανακατωθεί με τηλεοπτικά μεγαθήρια ακόμη και σε exit polls.

Το παίζει δημοκράταρος και το σγουρό σπαστό πλούσιο μαλλί του σε συνδυασμό με τα γυαλιά του, τού δίνει έναν αέρα πολύ κουλτουριάρικο. Ανήκει στη συνομοταξία των μηντιολόγων.

Ο έτερος της... κολεγιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο καπετάν Τρομάρας της δεξιάς. Ισχυρίζεται ότι έχει βουλιάξει πολλά αριστερά καράβια! Με αρχαιοελληνική ανδροπρέπεια και πινελιές lifestyle προχωράει μπροστά κατατροπώνοντας – έτσι νομίζει – τους... κατσαπλιάδες. Τα δύο αυτά αστέρια λοιπόν τα βρήκαν.

Και ο πρώτος ανέλαβε το πολιτικό προφίλ του δεύτερου. Οι φήμες λένε ότι έπεσαν, ως προκαταβολή, 15 χιλιάρικα (15.000 ευρώ για τους αμύητους)! Και έπεται και συνέχεια. Μάλιστα θεωρείται τόσο καλός στη δουλειά του που θέλουν κάποιοι να τον... ενοικιάσουν και σε άλλον πιο μεγάλο της πατριωτικής δεξιάς. Πώς έλεγαν κάποτε «φωτιά και τσεκούρι»; Μόνο που αυτός άφησε τη φωτιά και λέγεται ότι θα πιάσει και το... τσεκούρι!

www.diktionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου