Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συνεργασία ΝΔ-ΛΑΟΣ βλέπει ο Βαρβιτσιώτης!

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Ο "ΓΑΛΑΖΙΟΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Τι και αν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έχει βαρεθεί να λέει πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα κόμμα προκειμένου να πάρει την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές; Τι και αν δηλώνει πως δεν υφίσταται τέτοιο σενάριο; Ο βουλευτής της παράταξης της Συγγρού Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχει άλλη άποψη...


Συγκεκριμένα, στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο 9" ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ-ΛΑΟΣ ότι: «Αν μας δίνει τη δυνατότητα να κυβερνήσουμε και να σχηματιστεί μία αυτοδύναμη κυβέρνηση μόνο με τα κόμματα της κεντροδεξιάς, γιατί να μη γίνει;», ενώ πρόσθεσε πως: «αυτό θα το κρίνουμε το βράδυ των εκλογών διότι έχουμε ζήσει και εκλογικά θρίλερ σε αυτή τη χώρα. Αν ο κόσμος αποφασίσει ότι μέσα από την εντολή του πρέπει να υπάρχει μία μορφή συγκυβέρνησης, βάσει του αποτελέσματος που θα δούμε, θα πρέπει να το διερευνήσουν τα κόμματα».

ΥΓ: Ή ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι εκτός τόπου και χρόνου, ή άλλαξε η γραμμή του κόμματος και δεν ενημερωθήκαμε... Ας μας πουν από τη ΝΔ αν θα είναι αυτοδύναμοι με τις "πλάτες" Καρατζαφέρη στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου