Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσοχοΐδης: «Σύμφωνο σιωπής σε συντρίμια η διαρχία στο ΠΑΣΟΚ»

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Να μιλήσει ξεκάθαρα στο πολιτικό Συμβούλιο ζητάει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον καλεί να σταματήσει να ροκανίζει τον χρόνο...


Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα, ο κ. Χρυσοχοΐδης ξορκίζει την διαρχία στο ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντάς την «σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμια». Ο υπουργός Ανάπτυξης ζητά να τηρηθεί το καταστατικό και εκλογή νέου προέδρου να γίνει άμεσα από τη βάση, χωρίς να αποκλείει την υποψηφιότητα και του Γιώργου Παπανδρέου. Οπως λέει χαρακτηριστικά, όμως, δεν μπορεί να περιφρονηθούν οι πολίτες που θέλουν να επιλέξουν άλλον αρχηγό για το ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του πρώην πρωθυπουργού για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον ότι άργησε να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα με αποτέλεσμα η χώρα να οδηγηθεί στο Μνημόνιο. «Οφείλαμε να έχουμε αντιληφθεί γρηγορότερα το μέγεθος της καταστροφής που είχε προκαλέσει στην οικονονμία η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να δράσουμε χωρίς καθυστέρηση», λέει χαρακτηριστικά και επαναλαμβάνει όσα έχει πει, τον τελευταίο καιρό, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έπρεπε να είχε κάνει «το παν για να αποφύγουμε το Μνημόνιο». Όπως τονίζει, «έπρεπε να είχαμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα την επόμενη των εκλογών, τον Οκτώβριο του 2009».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου