Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πληρώνουν ακριβά τα ερωτικά τους παιχνίδια

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
Ανήσυχο ύπνο κάνουν γνωστοί επιχειρηματίες της Πάτρας καθώς έχουν εμπλακεί σε ροζ  «περιπέτειες» οι οποίες όπως φαίνεται τους κοστίζουν και πρόκειται να τους κοστίσουν ακριβά...
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στην περιοχή της Πάτρας έχει ξεκινήσει την δράση του μια ομάδα από μπράβους, οι οποίοι με την βοήθεια μιας όμορφης κοπέλας καταφέρνουν να ψαρέψουν ευκατάστατους, παντρεμένους, κυρίους, οι οποίοι κατευθύνονται με την  κοπέλα σε γκαρσονιέρα στην Πλατεία Όλγας. Μέχρι εδώ όλα καλά, το «ψάρι» έχει τσιμπήσει το «δόλωμα» και το απολαμβάνει χωρίς όμως να ξέρει τι πληγή θα του προκαλέσει μετά.
Και αυτό γιατί η γκαρσονιέρα διαθέτει κάμερες, που δείχνουν ξεκάθαρα ποιος πέρασε από κει και μάλιστα τι ακριβώς έκανε. Έτσι οι μπράβοι παίρνουν το βίντεο και πηγαίνουν στους ανυποψίαστους, μέχρι στιγμής επιχειρηματίες, οι οποίοι αναγκάζονται να πληρώσουν ακριβά για να μη βγουν τα άπλυτά τους στη φόρα.
Οι οικονομικές απαιτήσεις της συμμορίας κυμαίνονται ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του θύματος και πολλές φορές τα ποσά είναι ιδιαίτερα υψηλά. Επίσης τα θύματα δεν πηγαίνουν στην αστυνομία με τον φόβο ότι οι γυναίκες τους θα μάθουν τα τερτίπια τους.
Έτσι η ιστορία της εξαπάτησης πλανάται πάνω από τα στέκια της Πάτρας χωρίς κανένας όμως να γνωρίζει ποιοι συμμετέχουν στην συμμορία, ποια είναι τα θύματα αλλά και κανένας δεν καταγγέλλει ότι εκβιάζεται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου