Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αυτό είναι το κτίριο - φάντασμα που κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους!

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 62.000 ΕΥΡΩ!
(αναδημοσίευση από το newsit.gr)
Με οργή και έκπληξη διαπιστώσαμε πως το Υπουργείο Οικονομικών πετά στον κάλαθο των αχρήστων 62.000 ευρώ το μήνα την ώρα που φορο - αρμέγει τον ελληνικό λαό κανονικότατα...


Οπως αποκάλυψε στη Βουλή με ερώτησή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Ιωάννης Βρούτσης, το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε τον Απρίλιο του 2010 τη μεταστέγαση της εκτυπωτικής υπηρεσίας τη λεγόμενη ΥΕΕΑΔ.

Για το λόγο αυτό βρέθηκε το κατάλληλο κτίριο, επι της οδού Τατοϊου 370 στο Δήμο Αχαρνών και από την 1/4/2010 το Υπουργείο Οικονομικών καταβάλλει για νοίκι κάθε μήνα 62.000 ευρώ.



Ομως η μετακόμιση δεν έγινε ποτέ!

Το Newsit σας δείχνει το κτίριο το οποίο όλοι μας πληρώσαμε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ τους τελευταίους 22 μήνες.






Οπως βλέπετε στο χώρο έχει ήδη μεταφερθεί μια υπερσύγχρονη εκτυπωτική μονάδα όμως το κτίριο ειναι αφύλαχτο πράγμα που σημαίνει πως οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να μπει και να προκαλέσει φθορές. Ωστόσο ο φακός του Νewsit δεν κατέγραψε εικόνες λεηλασίας.




Επιχειρηματίας της περιοχής που μίλησε στο Newsit λέει πως "εδώ και μήνες το Υπουργείο πληρώνει νοίκι αλλά δεν μετακομίζει. Κατασπαταλούν με τον χειρότερο τρόπο τα χρήματα του Ελληνικού λαού".

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ - ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ-ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ-ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ-ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΧΡΥΣΟ-ΑΕΡΙΟ-ΗΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή