Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Χάνει και το κόμμα του ο Παπανδρέου;

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΟΧΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ
...Μπορεί, φαινομενικά, να επικρατεί σχετική ηρεμία στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ,ύστερα και από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ωστόσο όλα δείχνουν πως μόλις καταλαγιάσει ο «θόρυβος« από το διορισμό νέας κυβέρνησης, τα...όργανα θα αρχίσουν ξανά και αυτή τη φορά οι οργανοπαίκτες δε θα ζητήσουν σγκυβέρνηση ή εκλογές αλλά το ίδιο το «σκάλπ» του κυρίου Παπανδρέου... ( αναδημοσίευση από paraskhnio.gr )

...Πολύ σύντομα, λοιπόν, ενδέχεται να τεθεί θέμα αρχηγίας στο κίνημα, καθώς το κύμα αμφισβήτησης κατά του τεως πρωθυπουργού συνεχώς μεγαλώνει.
Πέρα από τα προφανή ( ΔΝΤ, μνημόνιο, οικονομική αφαίμαξη των νοικοκυριών κλπ ), τα στελέχη καταλογίζουν στον κ. Παπανδρέου και τις εντελώς λανθασμένες κινήσεις των τελευταίων ημερών  ξεκινώντας από το δημοψήφισμα και φθάνοντας μέχρι την αλλάγη πρωθυπουργού την οποία μετέτρεψε ο ίδιος σε σίριαλ μη θέλοντας να αποδεχτεί την πολιτική του ήττα και προσπαθώντας και την ύστατη ώρα να τοποθετήσει τον, κατά πολλούς «κηπουρό» του, κ. Πετσάλνικο. Μην ξεχνάμε την έντονη αντιπαράθεση που βγήκε στο φως την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να λέει στον τότε πρωθυπουργό « Θα φύγεις νύχτα. Τα διέλυσες όλα. Εγω δε μπαίνω σε κυβέρνηση υπό τον Πετσάλνικο»
Συνυπολογίστε το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ καταποντίζεται συνεχώς, ενώ και η  πλειονότητα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ζητεί την αποχώρηση του Παπανδρέου από την ηγεσία.
Επικρατέστεροι οι κύριοι Βενιζέλος και Λοβέρδος με τις υπόλοιπες ομάδες, που ξεφυτρώνουν καθημερινά στα πλαίσια του κόμματος, να μην έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους.
Αναμένουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου