Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τον συνέλαβαν και αυτός ζητούσε συνεύρεση με την αστυνομικό!


ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ Α' ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.

Ο κατηγορούμενος ήταν ένας 26χρονος Ρουμάνος, ο οποίος φαίνεται ότι ζήτησε από την γυναίκα ειδική φρουρό, που ήταν στην ομάδα που τον συνέλαβε, να κάνει σεξ μαζί του...
Η δίκη ήταν από τις πλέον απολαυστικές κάτι το οποίο ήταν έκδηλο από το χαμόγελο που υπήρχε στα πρόσωπα των δικαστών και τον συνηγόρων υπεράσπισης.
Η νεαρή αστυνομικός κατέθεσε ότι έλαβαν κλήση από το κέντρο άμεσης δράσης για διατάραξη κοινής ησυχίας. Όταν έφτασαν στο σημείο ο νεαρός δεν φορούσε μπλούζα και είχε αρκετά χαμηλωμένο το παντελόνι του. οι αστυνομικοί του έκαναν συστάσεις να καλύψει τα γυμνά μέρη του κορμιού του όμως αυτός νευρίασε και κατέβασε εντελώς το παντελόνι του. οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες ενώ αυτός του «στόλιζε» με διάφορα επίθετα.
Η κοπέλα συνέχισε την κατάθεση της λέγοντας πως ενώ ο ρουμάνος ήταν με τις χειροπέδες στο αστυνομικό τζιπ συνέχιζε να βρίζει και του έκαναν συστάσεις να σταματήσει. Τότε απευθύνθηκε στην ειδική φρουρό και της είπε τρις φορές: «εσύ θέλω να με ...».
Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αναρωτήθηκε αν ήταν τόσο κακό αυτό και εκείνη την στιγμή στο δικαστήριο λίγοι μπόρεσαν να συγκρατήσουν  τα γέλια τους.
Ο συνήγορος του συλληφθέντα υποστήριξε πως ο πελάτης του υπέστη ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς και αναρωτήθηκε αν είναι ακόλαστη πράξη να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα. Για τα λόγια του προς την αστυνομικό  είπε: «Δεν είχε το νόημα που της αποδόθηκε. Ο νεαρός εννοούσε ότι αφού του είχαν «αλλάξει τα φώτα» οι άνδρες αστυνομικοί, προτιμούσε να ταλαιπωρηθεί από μία γυναίκα».
Τελικά ο κατηγορούμενος έπεσε στα μαλακά αφού τον δικαστήριο τον έκρινε ένοχο μόνο για την κατηγορία της αντίστασης , τον απάλλαξε για τις κατηγορίες της απείθειας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις  και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και με την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου