Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Βενιζέλος: «Είπα και ελάλησα»


ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ
(Αναδημοσίευση από paraskhnio.gr)
Αναντικατάστατος στην θέση του υπουργού Οικονομικών θεωρεί ότι είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και, μάλιστα, αισθάνεται ότι δε χρειάζεται να απαντά σε ερωτήσεις συναδέλφων του στη Βουλή...
 Με αυτό το ύφος λοιπόν απευθύνθηκε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με την περίφημη λίστα μεγαλοοφειλετών και την επικείμενη ( μη ) δημοσίευση της.
«Μόνο εγώ είμαι αρμόδιος να απαντήσω σ ’αυτή σας την ερώτηση και δεν αντικαθίσταμαι από κανέναν» είπε και ελάλησε ο κύριος υπουργός και εν συνεχεία αναχώρησε για τις Βρυξέλλες, παίρνοντας, προφανώς, μαζί του τη λίστα που είχε δεσμευθεί να δώσει στη δημοσιότητα στις 25 του μήνα. Ποίου μήνα όμως;
Για την ιστορία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, την προηγούμενη εβδομάδα, χαρακτήρισε τη λίστα «φθηνό επικοινωνιακό τέχνασμα» επισημαίνοντας ότι «κόβουν άγρια μισθούς και συντάξεις, ενώ προβλέπουν μηδενικά έσοδα από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής για το 2010».
Ζήτησε, επίσης, να μάθει από τον Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί δεν δίνει ο ίδιος, με δική του ευθύνη, στη δημοσιότητα τη λίστα των μεγαλοοφειλετών αλλά επιλέγει την εκ πλαγίων μέθοδο της Βουλής και επίσης πόσα προβλέπει η κυβέρνηση να εισπράξει από τη λίστα που έδωσε στους βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου