Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Σε άσχημη κατάσταση η Μαίρη Χρονοπούλου


ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Δύσκολες στιγμές περνάει η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εξαιτίας του έρπητα ζωστήρα, που εμφάνισε στο στήθος της...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου ένιωσε αφόρητους πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Η ίδια παρέμεινε νοσηλευόμενη για αρκετές μέρες και μόλις πήρε εξιτήριο επέστρεψε στο σπίτι της στην Παιανία.
«Η Μαίρη δεν το βάζει κάτω, είναι γερό σκαρί, όπως η μητέρα της, που πλέον συμπληρώνει τα... εκατόν τρία χρόνια της ζωής της», ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της ηθοποιού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" η ταλαιπωρία της ηθοποιού συνεχίζεται, αφού ο έρπις  εμφανίστηκε στη δεξιά περιοχή του στήθους και των πλευρών της, όπου είχε υποστεί εγκαύματα τα οποία είναι ανίατα, όπως είχε πει η ίδια.
Οι συνεχείς μεταμοσχεύσεις δέρματος, καθώς και οι μετεγχειρητικές επιπλοκές και δυσκολίες την έχουν καταρρακώσει σωματικά και ψυχικά, όμως το παλεύει σαν παλικάρι που ήταν πάντα. Οι θεράποντες ιατροί εκτιμούν πως θα παραμείνει στην κλινική τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις ημέρες ακόμα.
Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ για να καταφέρει να βάλει τέλος στο θέμα των εγκαυμάτων στο σώμα της αλλά και στους αφόρητους πόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου