Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

« Ύμνοι » Σαρκοζί για τον Παπανδρέου

ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ( ; ) ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΤΡΕΛΟ» ΚΑΙ «ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ» ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ...ΑΓΑΠΗ ( αναδημοσίευση από paraskhnio.gr )
...Σε "μεγάλη εκτίμηση" φαίνεται πως έχει και ο Νικολά Σαρκοζί το Γιώργο Παπανδρέου, ώστε τον χαρακτηρίζει... "τρελό" και "καταθλιπτικό!"...



...Αυτά τα λόγια φαίνεται πως είπε ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη σύνοδο των G20 στις Κάννες, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Le Parisien.
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα και οι δυο ηγέτες συμφώνησαν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε σοβαρό λάθος ανακοινώνοντας το επίμαχο δημοψήφισμα για το σχέδιο στήριξης της 26ης Οκτωβρίου.
Επίσης ο Σαρκοζί, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ισραηλινού ομόλογού του, Μπεντζαμίν Νετανιάχου, τον οποίο χαρακτήρισε "ψεύτη."
«Δεν μπορώ ούτε να τον δω πλέον, είναι ψεύτης», δήλωσε ο Σαρκοζί στο Ομπάμα στις 3 Νοεμβρίου στο περιθώριο της συνόδου της Ομάδας των 20 στις Κάννες.
«Εσύ τον έχεις βαρεθεί, αλλά εγώ έχω να κάνω μαζί του σε καθημερινή βάση» απάντησε ο Ομπάμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Arret sur Images και οι οποίες επιβεβαιώνονται και από άλλα ΜΜΕ στη Γαλλία και το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου