Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τον πίεζε ο Γιώργος να γίνει πρωθυπουργός

ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Την πικρία του εκφράζει στους στενούς του συνεργάτες ο Φίλιππος Πετσάλνικος σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της διαδοχής του πρωθυπουργού ο Γιώργος Παπανδρέου...


Όπως διαρρέουν άνθρωποι του Προέδρου της Βουλής, ο κ. Πετσάλνικος ουδέποτε επιδίωξε να γίνει πρωθυπουργός και ο μόνος λόγος που δέχθηκε ήταν λόγω της επιμονής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, αναφέρουν πως «το μεσημέρι της Τετάρτης κάλεσε τον Πετσάλνικο στο γραφείο του και του ανακοίνωσε ότι μετά από συνεννόηση με τον Σαμαρά να οδηγηθούν σε μία θεσμική λύση που να ενώνει… και του ζήτησε να αναλάβει το αξίωμα του Πρωθυπουργού σ’ αυτή τη μεταβατική κυβέρνηση. Καθώς υπήρχε η σύμφωνη γνώμη των δύο αρχηγών ως προς το πρόσωπο αλλά και η επιμονή του Πρωθυπουργού, ο Πετσάλνικος αποδέχθηκε την πρόταση, γνωρίζοντας τις τεράστιες ευθύνες που αναλαμβάνει για τη χώρα».

Τέλος, οι στενοί του συνεργάτες δηλώνουν πως ο κ. Πετσάλνικος ευχήθηκε να επιτύχουν στην αποστολή τους ο κ. Παπαδήμος και η νέα κυβέρνηση.

ΥΓ: Το περίεργο είναι που δεν σχολίασε ο κ. Πετσάλνικος την κατακραυγή που δέχθηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου για την επιλογή του ίδιου ως πρωθυπουργού. Υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση  μάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου