Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

« Ξεκόλλα » κύριε υπουργέ

ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ( αναδημοσίευση από paraskhnio.gr )
...Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο υπουργός εσωτερικών συνεχίζει και μιλάει για..δημοψήφισμα. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Χάρης Καστανίδης υπογράμμισε ότι το δημοψήφισμα δεν ήταν λάθος...

...Τόνισε ότι υπήρξε προπαγάνδα και «τρομοκρατία της μιας άποψης» ενώ πρόσθεσε ότι με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος κινητοποιήθηκαν όλοι εκτός της Γερμανίας, υποννοώντας ότι η κα Μέρκελ ήταν ενήμερη. Υποστήριξε επίσης ότι υπήρξαν συγκεκριμένα σχέδια εντός ΠΑΣΟΚ αλλά και από τραπεζικούς κύκλους, ωστε να μη γίνει το δημοψήφισμα.
«Μετά από την αποδόμηση απ΄ όλα τα πολιτικά κόμματα της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και τα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου στις παρελάσεις η κυβέρνηση βρέθηκε μπροστά σε μία σοβαρή αδυναμία να εφαρμόσει την πολιτική της. Στον κίνδυνο κυβερνητικής αμφισβήτησης το δημοψήφισμα ήταν η μόνη δημοκρατική κίνηση που μπορούσαμε να κάνουμε», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι τυχόν προκήρυξη εκλογών εκείνη τη στιγμή θα οδηγούσαν σε πλήρη πολιτική αποσταθεροποίηση.
Η αλήθεια είναι ότι όντως κινητοποιήθηκαν όλοι, τα χρηματιστήρια παγκοσμίως βούλιαξαν για κάμποσες ημέρες, οι εταίροι και δανειστές έπαθαν «νευρική κρίση» και μας τράβηξαν έντονα το αυτί, η Ελλάδα έγινε αντικείμενο χλευασμού και εξευτελιστικών σχολίων από το σύνολο του διεθνούς Τύπου και το εσωτερικό της χώρας θυμίζει εδώ και δύο εβομάδες καζάνι που βράζει.
Προφανώς για τον εμπνευστή του( σ.σ. ο κ. Καστανίδης, κατά δήλωσή του, χρεώνεται την δημιουργία αυτής της ιστορίας ) όλα τα παραπάνω είναι θετικά σημάδια και όχι τα αποτελέσματα ενός λάθους!
Το οτι η ιδέα για «απόφαση του λαού» κλπ έχει εγκαταληφθεί εδω και αρκετές ημέρες, μετά την κατσάδα των εταίρων, δε φαίνεται να απασχολεί τον υπουργό ο οποίος συνεχίζει να διαφημίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί το «δημιούργημά» του. Ή μήπως το παρολίγον «τερατούργημά» του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου