Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Έχασε τη ζωή του 20χρονος φοιτητής


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ ΕΝΑΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΕΞΑΩΡΟΦΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Ο νεαρός την Πέμπτη λίγο μετά τις 11 το πρωί, ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να φτιάξει την κεραία της τηλεόρασης...
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο φοιτητής από τα Γιαννιτσά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον ακάλυπτο.
Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον αιμόφυρτο νέο στο Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης. Ο φοιτητής δεν είχε χάσει την ζωή του ακόμα και οι γιατροί τον διασωλήνωσαν προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή και αν το επιτρέψει η κατάστασή του να τον μεταφέρουν σε νευροχειρουργική κλινική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 20χρονος υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, βαριά κάκωση στο θώρακα (αιμοπνευμοθώρακα) και κατάγματα στα κάτω άκρα, αλλά το χειρότερο ήταν ότι είχε χάσει πολύ αίμα. Οι γιατροί κατάλαβαν ότι λόγω της κατάστασης του δεν μπορεί να μεταφερθεί και έτσι προχώρησαν σε χειρουργείο το οποίο κράτησε πολλές ώρες. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και ο άτυχος φοιτητής εξέπνευσε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου