Μπροστά στην οικονομία, τι είναι η ποιότητα σκέφτονται οι βορειολλαδίτες, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Μιχάλη Μούσιο, οι Βούλγαροι έμποροι έρχονται με φορτηγάκια σε πόλεις και χωριά και πουλάνε φτηνά προϊόντα, όπως απορρυπαντικά, είδη κομμωτηρίου, ακόμα και ψωμί!...
Για "βουλγαροποίηση" της Ελλάδας κάνει λόγο ο κ.Μούσιος. αφού υπάρχει ραγδαία μείωση του βιοτικού επιπέδου της ελληνικής οικογένειας, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων. Το βουλγάρικο ψωμί έχει αξία 50 λεπτά, ενώ το ελληνικό 95 (σχεδόν ένα ευρώ δηλαδή).
Έλεγχος του χώρου παρασκευής των ψωμιών γίνεται αντιληπτό πως δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί.
Για "βουλγαροποίηση" της Ελλάδας κάνει λόγο ο κ.Μούσιος. αφού υπάρχει ραγδαία μείωση του βιοτικού επιπέδου της ελληνικής οικογένειας, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων. Το βουλγάρικο ψωμί έχει αξία 50 λεπτά, ενώ το ελληνικό 95 (σχεδόν ένα ευρώ δηλαδή).
Έλεγχος του χώρου παρασκευής των ψωμιών γίνεται αντιληπτό πως δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου