Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Φρούριο" η Καραγιώργη Σερβίας - Φόβοι για "ντου" εργαζομένων στη ΣΤ Βενιζέλου!

Αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι, που από νωρίς έχουν καταλάβει το υπουργείο Οικονομικών, είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τον Ευ. Βενιζέλο να μιλήσει! ...

Οι εργαζόμενοι που εισέβαλλαν στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών ήθελαν να εμποδίσουν τη συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να δώσει στις 13:00 ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κι εκείνος αποφάσισε να πάει... αλλού!

Η συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης επρόκειτο να δοθεί στο κτίριο επί της οδού Νίκης. Αυτό τουλάχιστον ανακοινώθηκε επισήμως το πρωί. Ακολούθησε η κατάληψη, γι' αυτό και το οικονομικό επιτελείο αποφάσισε (και ανακοίνωσε μάλιστα!) πως αλλάζει ο τόπος της συνέντευξης Τύπου. Θα δοθεί στο κτίριο της Καραγιώργη Σερβίας 8, στο ισόγειο.

Άμεσα, ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στη συμβολή της Καραγιώργη Σερβίας με την οδό Νίκης. Οι εργαζόμενοι, όμως, δεν αναβάλλουν τα σχέδιά τους και είναι αποφασισμένοι να "κάνουν ντου" στη συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, όπου κι αν αυτή δοθεί!


Αστυνομικοί έξω από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών στον αριθμό 8 της Καραγιώργη Σερβίας

ΜΑΤ στη συμβολή Νίκης και Καραγιώργη Σερβίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου