Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που κάνει τον Τσάβες να χορεύει στους ρυθμούς της!

Σούπερ σταρ στη Βενεζουέλα η Natascia Da Prato


Αφού κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από τα δύο της πρώτα albums με τον τίτλο «Si supieras» και «Tic Tac Toc» η Ελληνοϊταλίδα τραγουδίστρια Natascia Da Prato επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της Βενεζουέλας μέσα από το νέο της τραγούδι «Move your body» κάνοντας τους κατοίκους της λατινικής αυτής χώρας αλλά και τον Ούγκο Τσάβες να τραγουδούν και να χορεύουν στους δικούς τους pop ρυθμούς με άρωμα από Ελλάδα...


Από ό, τι φαίνεται η 23χρονη τραγουδίστρια έχει κλέψει για τα καλά με το μεσογειακό της ταμπεραμέντο αλλά και την φωνή της, τις καρδιές των κατοίκων της Βενεζουέλας με το νέο της τραγούδι «Move your body» να παίζεται από την πρώτη κιόλας μέρα σε όλα τα ραδιόφωνα του Καράκας. Για την γεννημένη το 1987 στο Μιλάνο από Ιταλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, το τραγούδι είναι όλη της η ζωή για αυτό το λόγο επέλεξε να μείνει στην χώρα της Λατινικής Αμερικής και να κυνηγήσει το μουσικό της όνειρο.

Άλλωστε για την ίδια η Βενεζουέλα είναι η δεύτερη της πατρίδα καθώς μετακόμισε εκεί με την οικογένεια της όταν ήταν ακόμα εννιά χρονών. Ωστόσο η ίδια δείχνει να έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα με την χώρα μας να κατέχει μια περίοπτη θέση μέσα στην καρδιά της, παρά το γεγονός ότι η ίδια βρίσκετε χιλιάδες μίλια μακριά.

«Ο κόσμος εδώ στο Καράκας, βρίσκει πολύ περίεργο το γεγονός ότι είμαι μισή Ελληνίδα και μισή Ιταλίδα γιατί στην Βενεζουέλα κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται. Ωστόσο κάθε φορά που τους τραγουδάω ελληνικά, τρελαίνονται, γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνουν τίποτα αλλά τους αρέσει πάρα πολύ η ελληνική γλώσσα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να τους μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ για τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κουλτούρα», έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

«Παρακολουθώ τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision από πάρα πολύ μικρή και δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Η Ελλάδα για μένα κατέχει μεγάλο μέρος μέσα στην καρδιά μου και κάθε φορά που ακούω ή βλέπω κάτι για αυτήν, συγκινούμαι πολύ. Θα ήμουν ιδιαίτερα περήφανη αν κάποια στιγμή μπορούσα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision», λέει η ίδια ευελπιστώντας να κάνει για ακόμα μια φορά τους κατοίκους της Βενεζουέλας να χορεύουν στους ρυθμούς του δικού της «Move your body».


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου