Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η παραίτηση Βεργίτση και ο "άρρωστος" Τόμσεν

"Άρρωστος ο Τόμσεν". Αυτό διέδιδαν κυβερνητικές πηγές, όταν για μια ακόμη φορά έβλεπαν πως οι προτάσεις που θα παρουσίαζαν στην τρόικα ήταν ελλιπείς και δεν ήξεραν πως να δικαιολογήσουν την απουσία του κ.Τόμσεν από τη συνεδρίαση της τρόικας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο...


Και επειδή ο επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας δεν μασάει κουτόχορτο, όταν κατάλαβε πως το θέμα της εργασιακής εφεδρείας δε μπορεί να προχωρήσει, έδωσε γραμμή για να καταργηθούν οργανισμοί και να γίνουν απολύσεις.

Επίσης, να θυμίσουμε πως χθες υπέβαλε παραίτηση ο σύμβουλος Τύπου του κ.Βενιζέλου, Ηλίας Βεργίτσης, που πραγματοποίησε μια γκάφα ολικής όταν στην ανακοίνωση του sms που πρέπει να στείλουν οι εξαιρούμενοι από το έκτακτο τέλος ακινήτων προς τα ΜΜΕ συμπεριέλαβε και το εμπιστευτικό e-mail που έστειλε στον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας συμβουλές για το πώς θα χειριστεί μία «διαμάχη» με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Παντελή Οικονόμου.

Διαβάστε ΕΔΩ το απόσπασμα

Υπήρξε, όμως, συνέχεια από τον κ.Βεργίτση, ο οποίος επισύναψε, πέρα από το εσωτερικό σημείωμα του Γραφείου Τύπου, ένα ακόμη κείμενο του Γραφείου Τύπου που παρακαλούσε να μην ληφθεί υπόψη η 2η σελίδα.

Η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή, παρ'όλα αυτά.

ΥΓ:Ο Τόμσεν έχει αλλεργία στο ΠΑΣΟΚ μάλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου