Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δίνουν τα χέρια (;) ΔΟΛ και Πρώτο Θέμα

Θέμα ημερών είναι, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ανακοίνωση της στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασίας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με το Πρώτο Θέμα, του Θέμου Αναστασιάδη και του Τάσου Καραμήτσου...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές, που με τις εφημερίδες του ελέγχουν την πλειοψηφία της κυκλοφορίας του κυριακάτικου Τύπου, επεξεργάζονται το τελευταίο διάστημα τις επιμέρους λεπτομέρειες μιας συνεργασίας, που θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν σε συνέργειες και στρατηγικές δράσεις, ώστε να περιορίσουν τις απώλειές τους, λόγω της οικονομικής κρίσης, και να σταθούν με ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις στον αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Σημείο αναφοράς των δυο Συγκροτημάτων είναι ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, ο οποίος συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ενώ στο παρελθόν φημολογείτο και η εμπλοκή του στο «Πρώτο Θέμα».

Σχετικές με τις παραπάνω εξελίξεις φαίνεται ότι είναι οι αλλαγές της προηγούμενης εβδομάδας στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΛ, που, μεταξύ άλλων, έφεραν τον Παντελή Καψή στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου