Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ελάχιστα ΜΜΕ ασχολούνται με τον Αντρίκο …

Ελάχιστα site όπως το parapolitika.gr, το Antinews και το Olympia σκαλίζουν πληροφορίες για τον Αντρίκο Παπανδρέου ανέφερε χθες στον εισαγγελέα ο Νίκος Νικολόπουλος που πήγε να καταθέσει για την υπόθεση με τις εταιρείες και τις ΜΚΟ του πρωθυπουργικού αδελφού...

Μετά την έξοδο του από τα δικαστήρια , ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. δήλωσε χαρακτηριστικά :

«Κατέθεσα σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών, ενώπιον του Ανακριτού κ. Κορέα, όλα όσα υπέπεσαν στην αντίληψη μου σχετικά με το θέμα της αντιπαράθεσης του συναδέλφου μου Βουλευτή Π. Καμμένου με τον Αντρίκο Α. Παπανδρέου, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.

Πάντως, όπως μέχρι στιγμής προκύπτει, οι δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου αποτελούν ταμπού. Ελάχιστα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτές, και μόνον ιστολόγια, όπως το antinews, το Olympia, τα Parapolitika κ.ά. σκαλίζουν πληροφορίες που θα έπρεπε να είναι δημόσιες σε μια περίοδο καχυποψίας, σκανδάλων, αλλά και «απαλλοτριώσεων» δικαιωμάτων χάριν της κρίσης.

Χαρακτηριστικό της σιωπής είναι και το γεγονός ότι δημοσιεύματα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» (Χρ. Ιωάννου - Βασιλική Σιούτη) τον Μάρτιο, Μάιο και Οκτώβριο του 2010 για τη ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου μεταδόθηκαν ευρέως μόλις πριν λίγο καιρό.

Η Δικαιοσύνη θα κρίνει αν υπάρχουν ποινικά κολάσιμες πράξεις ή όχι. Πιστεύω όμως ότι η πολιτική διάσταση του θέματος είναι πολύ πιο σημαντική από την ποινική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου