Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Θρίαμβος με 74-69 για την εθνική επί της Κροατίας

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που είχε δύο όψεις, η Εθνική μας κατάφερε να κερδίσει την Κροατία με 74-69 σε ένα ματς για πολύ γερά νεύρα...

Ενώ η Εθνική ήταν μπροστά με 17 πόντους στο α' ημίχρονο παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ με άμυνα για σεμινάριο και φοβερούς συνδιασμούς, στο β' ημίχρονο όλα αντιστράφησαν και η Κροατία εξαπέλυσε αντεπίθεση ισχύος, ροκανίζοντας τη διαφορά μέχρι και τους 2 πόντους.

Η Εθνική όμως παρόλο το νεαρό των παιχτών, κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και να επικρατήσει διατηρώντας τη ψυχραιμία της μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η εθνική κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλο
Τη 2η θέση του Γ΄ ομίλου τελικά κατέλαβε η εθνική ανδρών στην Α΄ φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, μετά τη νίκη της ΠΓΔΜ, , επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μεταφέρει μία νίκη (Φινλανδία) και μία ήττα (ΠΓΔΜ) στην φάση των «12» της διοργάνωσης, ενώ η ΠΓΔΜ μεταφέρει 2 νίκες (Ελλάδα, Φινλανδία). Με 0 νίκες και 2 ήττες περνάει στην επόμενη φάση η Φινλανδία που είχε πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία με τις Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Κροατία.

Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τις Σλοβενία (8/9), Ρωσία (10/9) και Γεωργία (12/9).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου