Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Οι δύσκολες ώρες του Γ. Κασιδόκωστα


Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γ. Κασιδόκωστα, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, «Ερρίκος Ντυνάν» με σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο... 

Μάλιστα, ο Γ. Κασιδόκωστας υπέστη και δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, κάτι που ανησυχεί αλλά και προβληματίζει ιδιαίτερα το ιατρικό team που τον παρακολουθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, στο παρελθόν και συγκεκριμένα πέρυσι, ο Δήμαρχος κινδύνευσε από άλλο ένα εγκεφαλικό που χάρις όμως στην έγκαιρη διάγνωσή του, το ξεπέρασε γρήγορα.

Παρότι όμως οι γιατροί του είχαν επισημάνει ότι θα χρειαστεί ξεκούραση για να αποφύγει τυχόν επιβάρυνση της υγείας του, ο δραστήριος πολιτικός συνέχισε να ασχολείται με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις που προέκυψαν στον νέο, διευρυμένο Δήμο του, με αποτέλεσμα να επέλθουν τα χειρότερα.

Οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή ανάρρωσή του, χωρίς να υπάρξει καμία απώλεια σωματικών και νοητικών ικανοτήτων.

Στο πλευρό του Δημάρχου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γιοι του, Πάρις και Αλέξανδρος, η πρώην σύζυγός του, κ. Μαριάννα Λάτση, τα αδέλφια του καθώς επίσης και πάρα πολλοί στενοί φίλοι και συνεργάτες του.

Διαβάστε το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» για την κατάσταση της υγείας του:

«Ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κασιδόκωστας εισήχθη στο Νοσοκομείο, «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» στις 25/08/11 με ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάστασή του ετέθη εξ υπαρχής υπό έλεγχο και παραμένει σταθερή, ενώ ο ίδιος βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και αγωγή.
Νεώτερο ανακοινωθέν δεν προβλέπεται να εκδοθεί από το Νοσοκομείο εάν δεν συντρέξει ουσιαστικός λόγος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου