Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Βουτιές και παιχνίδι στις πιο hot νεροτσουλήθρες! Δες πόσο κοστίζουν

Ο υδράργυρος έχει αγγίξει το κόκκινο και τα παιχνίδια στο νερό είναι σίγουρα μέσα στα σχέδιά σου. Αν δεν θέλεις, όμως να μείνεις μόνο στις βουτιές στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία της παραλίας, αλλά ενδιαφέρεσει για πιο extreme εξορμήσεις... σου βρήκαμε τη λύση

To TLIFE έψαξε και βρήκε τα καλύτερα waterparks της Ελλάδας και στα παρουσιάζει για να διαλέξεις. Αν λοιπόν, είσαι έτοιμη για ατελείωτες βουτιές και παιχνίδι στο νερό, μια βόλτα από τις νεροτσουλήθρες πρέπει σίγουρα να μπει στη λίστα σου...

Ξεκινώντας από αυτούς που έμειναν στην πόλη και δεν έχουν φύγει για διακοπές, τα δυο πιο κοντινά υδάτινα πάρκα, βρίσκονται στην Κόρινθο, μόλις μια ώρα μακριά από την Αθήνα, αλλά και στην Αίγινα που μπορείς να πας με καραβάκι. Υπάρχουν όμως και πολλά waterparks στη Θεσσαλονίκη και σε πολλά νησιά που μπορείς να επισκεφθείς στις διακοπές σου.

Πολύ κοντά στην Αθήνα είναι και το νέο "Copa Copana" στην Κόρινθο. Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο που συνδυάζει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι. Ενώ, εσύ θα χαλαρώνεις κοντά στην πισίνα απολαμβάνοντας το coctail σου, τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τις νεροτσουλήθρες και τα παιχνίδια στο νερό.

H γενική είσοδος είναι 12 με 15 ευρώ. Τα παιδιά έως 3 ετών είναι δωρεάν και τα παιδιά από 4 έως 6 ετών κόβουν εισιτήριο από 5 μέχρι 8 ευρώ. Ειδικό μειωμένο εισιτήριο για μαθητές και φοιτητές από 10 μέχρι 12 ευρώ (απαραίτητη ταυτότητα ή πάσο). Για group άνω των 30 ατόμων από Δευτέρα έως Παρασκευή έκπτωση 10% των τιμών. Ενώ, υπάρχουν και προσφορές για οικογένειες.

Το ανανεωμένο "Cοpa Copana" βρίσκεται στο 12ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου Γέφυρα Σχιστού, Χαϊδάρι, Αφαία Σκαραμαγκά. Το υδάτινο πάρκο λειτουργεί από τις 10 το πρωί ώς τις 19:30. Οι νεροτσουλήθρες είναι σε λειτουργία από το πρωί ως τις 18:00.

Από τα πιο κοντινά waterparks στην Αθήνα είναι το “Water Fun” στην Κόρινθο, μόλις 45 λεπτά από την πόλη. Βρίσκεται στο 23ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στα Ίσθμια. Έχει 4 πισίνες, εστιατόριο, καφέ. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια, είναι οι 7 νεροτσουλήθρες: 5 για μεγάλα παιδιά και 3 για τα μικρότερα. Ανάμεσα στις πιο γνωστές νεροτσουλήθρες είναι η kamikaze slide 68 και 70 μέτρων που είναι ευθείας διαδρομή με πολλές εναλλαγές σε καθετότητα κλίσης και η black hole 110 μέτρων, μια νεροτσουλήθρα κλειστού τύπου με ελικοειδή διαδρομή...

Το υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο καθημερινά.Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ για τους ενήλικες, 10 ευρώ για τα παιδιά κάτω των 8 ετών και δωρεάν είσοδο σε παιδιά κάτω των 4 ετών. Το πάρκο κάνει και ειδικές προσφορές δίνοντας εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη επίσκεψη. Ενώ, υπάρχουν ειδικές προσφορές για μαθητές και φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου