Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

“Παρατράγουδα” στο νέο “Elatte”

paraskhnio.gr
Media
Με ολοφάνερη αμηχανία και δηλώσεις του τύπου: "Εlatte να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να περάσουμε τέσσερις ώρες όσο καλύτερα γίνεται", ξεκίνησε η νέα πρωινή εκπομπή του ANT1...


Η Νάντια Μποουλέ και ο Θανάσης Πάτρας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην προσπάθεια τους να φανούν χαλαροί και άνετοι στο πλατό. Παρόλα αυτά, η Νάντια ξεχνούσε να βάλει τελεία και φλυαρούσε ασταμάτητα, κάνοντας την εκπομπή κουραστική σε κάποια σημεία.

Γενικότερα στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, “έκλεβε” τηλεοπτικό χρόνο από τον συμπαρουσιαστή της και μετέτρεψε την εκπομπή σε one woman show. Μέχρι που τραγούδησε και το “Φίλα με ακόμα”. (Τους χορούς μάλλον τους άφησε για την επόμενη εβδομάδα)

Από την άλλη βέβαια, τι να έκανε η κοπέλα, αφού ο Θανάσης Πάτρας ήταν ομολογουμένως λίγο στον “κόσμο” του. Έκανε παύσεις, αργούσε να απαντήσει και να ακολουθήσει την ροή της εκπομπής.

Σε γενικές γραμμές η εκπομπή άφησε μια γλυκόπικρη πρώτη αίσθηση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν έτσι. Αναμένεται λοιπόν η συνέχεια, που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου