Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Καρχιμάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβει τους μπαχαλάκηδες

Η χθεσινή δήλωση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη με την οποία έδειξε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις εναντίον βουλευτώντου κυβερνώντος κόμματος, δεν αποτελεί προσωπική θέση. Υποκρύπτει την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να αντιπαρατεθεί άμεσα και σκληρά με τονΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας ότι πίσω από όλες τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών και υπουργών του, βρίσκονται στελέχη και μέλη του συγκεκριμένου κόμματος της Αριστεράς...

«Είτε με κουκούλα, είτε χωρίς κουκούλα, αυτοί είναι πίσω από όλες τις επιθέσεις» δήλωσε με απόλυτη βεβαιότητα στο Newpost.gr κορυφαίος υπουργός.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει την απόφαση να αντιπαρατεθούν σηκώνοντας τους τόνους με τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας ότι η παθητική στάση παγιώνει την εικόνα «της γενικής αποδοκιμασίας» της Κυβέρνησης και προκαλεί ανεπανόρθωτη φθορά στο κυβερνητικό κόμμα.

Ταυτοχρόνως πιστεύουν ότι με την αντιπαράθεση αυτή και με δεδομένη τη θέση όλων των υπολοίπων κομμάτων, μπορούν να «κοντύνουν» τον ΣΥΡΙΖΑ όπως έχει γίνει και κατά το παρελθόν, όταν δημοσκοπικά ο Αλέξης Τσίπρας κόντεψε να ξεπεράσει τον Γιώργο Παπανδρέου- τότε του χρέωσαν ότι βρισκόταν πίσω από τις κινητοποιήσεις που έκαψαν την Αθήνα.

Τώρα ο Καρχιμάκης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται στα όρια μεταξύ κοινοβουλευτισμού και μπάχαλουκαι ότι επιδίδεται σε αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Οι πολίτες από την άλλη είναι πραγματικά αγανακτισμένοι. Μένει να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της αντιπαράθεσης. Ούτως ή άλλως θα έχουν ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου