Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Σεισμός από τη δήλωση Βελόπουλου για νέο Γουδί

Σείεται από την Παρασκευή η κεντρική πολιτική σκηνή από τη δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου για νέο Γουδί - Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία βουλευτής μιλά ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές για λαϊκή επανάσταση η οποία θα οδηγήσει τους προδότες στο... σκαμνί
Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής ερωτηθείς από ραδιοφωνικό σταθμό την Παρασκευή, περί του αν συμφωνεί με όσα ακούγονται στις διαδηλώσεις του Συντάγματος και όλων των μεγάλων πόλεων της χώρας τις τελευταίες δυό εβδομάδες να γίνει επανάσταση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νέο Γουδί, είπε:

«Δεν θα διαφωνούσα. Ωστόσο πρέπει να εντοπίσουμε τον εχθρό. Ποιος είναι, ποιος φταίει και τότε να επαναστατήσουμε όλοι για όλα όσα συμβαίνουν. Το Γουδί είναι μια λύση. Λύση ακραία βέβαια για να στηθούν στα 6 μέτρα οι εχθροί του ελληνικού λαού. Αλλά επειδή όλοι πλέον μιλούν για επανάσταση στο πλαίσιο της μόδας πρέπει να ξέρουμε ότι οι επαναστάσεις, όπως στο Γουδί και όλες οι επαναστάσεις, έγιναν από τον λαό κυρίως εναντίον των τραπεζιτών, του κεφαλαίου και των προδοσιών των οραμάτων και των εθνικών επιδιώξεων από τους χαρτογιακάδες. Όταν υπηρετείς νεοφιλελευθερισμούς, τραπεζίτες και δίνεις μάχες υπέρ του συστήματος και είσαι μέρος του δεν μπορεί να μιλάς και εναντίον του. Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι την πείνα του λαού και μιλούν ακόμα και για Γουδί; Εκτός αν μιλάμε για επαναστάσεις γιαλαντζί με έπαθλο την καρέκλα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου