Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Καστίγιο και με τη... βούλα στον Άρη

Παίκτης των Θεσσαλονικέων είναι και επίσημα ο Νέρι Καστίγιο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2013. Τη φανέλα με το νούμερο 10 πήρε ο 27χρονος Μεξικανός επιθετικός...

Ο Καστίγιο κέρδισε την ελευθερία του από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και αφού ρυθμίστηκαν τα διαδικαστικά ζητήματα, υπέγραψε για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή Μεξικανο επιθετικό Nery Alberto Castillo Confalonieri για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 13 Ιουνίου του 1984 και έχει ύψος 1.71. Από το 2000 ως το 2007 αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού καταγράφοντας 105 συμμετοχές και σκοράροντας 30 γκολ.

Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Shakhtar Donetsk όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Φόρεσε το 2008 σε 7 παιχνίδια την φανέλα της Manchester City, πέρασε από την Dnipro Dnipropetrovsk (3 συμ.), ενώ με την φανέλα της Chicago Fire είχε πέρσι 12 συμμετοχές και με την φανέλα του ΑΡΗ το τελευταίο εξάμηνο της σεζόν 11 συμμετοχές και 2 γκολ . Είναι 21 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικό και έχει πετύχει 6 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 10 στην πλάτη”.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Καστίγιο τόνισε πως θα βοηθήσει έτσι ώστε οι “κίτρινοι” να πετύχουν όσα ονειρεύεται ο κόσμος της ομάδας.

“Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Αρη είχα πει ότι δεν ήταν σκοπός μου να μείνω μόνο για έξι μήνες, αλλά να συνεχίσω για πολλά χρόνια. Πλέον θα βρίσκομαι στην ομάδα του Αρη για τα επόμενα δύο χρόνια με στόχο να πετύχουμε μαζί όσα θέλει και ονειρεύεται ο κόσμος του Αρη.

Ήταν αυτό που ήθελα η παραμονή στον Αρη και πλέον μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά προκειμένου να πετύχουμε με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου τους στόχους της ομάδας”, δήλωσε ο Μεξικανός επιθετικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου