Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Απίστευτες εικόνες από μαζικό εκτροφείο κουταβιών

ΔΕΙΤΕ: Στοιβαγμένα σε κλουβιά, παγιδευμένα μόνο για να γεννούν
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε σχεδόν 300 σκυλιά και κουτάβια κατασχέθηκαν από μαζικό εκτροφείο με το όνομα Mason Creek Kennels στη Βόρεια Καρολίνα. Έπειτα από έρευνα, τα ζώα βρέθηκαν να πάσχουν από σοβαρά ζητήματα υγείας και να ζουν μαζί με τις ακαθαρσίες τους στοιβαγμένα σε κλουβιά...


Τα ζωά κατασχέθηκαν από φιλοζωϊκές οργανώσεις και είχαν όλα μολύνσεις στα αυτιά, ουρολογικές λοιμώξεις από την παραμονή στο μικρό κλουβί και τα νύχια τους είχαν μεγαλώσει, μπαίνοντας μέσα στο δέρμα στις πατούσες τους.

Τα ζώα αυτά χρησιμοποιούνταν για να γεννάνε «καθαρόαιμα» κουτάβια που πωλούνταν σε αγοραστές και pet shop.

Για το συγκεκριμένο «εκτροφείο» υπήρχαν πολλά παράπονα και ο ιδιοκτήτης είχε λάβει προειδοποιήσεις από τις αρχές να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων.

Στην περιοχή όμως δεν υπάρχουν νόμοι για τα παράνομα/μαζικά εκτροφεία ζώων και έτσι η κατάσχεση τους δεν ήταν νομικά δυνατή!

Έπειτα όμως από καταγγελίες ανθρώπους που αγόρασαν άρρωστα κουτάβια στις αρχές, μπόρεσαν να πάρουν ένταλμα για να εισβάλλουν στο κολαστήριο.

Ο ιδιοκτήτης πουλούσε κουτάβια μέσω Ίντερνετ σε όλο το κόσμο.

Στο site του άθλιου εκτροφείου (με το όνομα «Μικροί πολύτιμοι θησαυροί» αλλά και στο «Κουτάβια για όλους») υπήρχαν διαθέσιμα σε ελκυστικές φωτογραφίες όλες οι ράτσες: Γαλλικά Μπουλντογκ, Τσιν, Πομεράνιαν, Σιχ Τσου,Γιορκσάιρ και πολλά ακόμα καθώς έχουν ζήτηση από ανίδεους και ανυποψίαστους που θέλουν ένα μικρό σκυλάκι.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου