Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μήνας του μέλιτος στα ελληνικά νησιά για William - Catherine;

Μπορεί ο γάμος και οι δεξιώσεις να τελείωσαν, ωστόσο, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται με ένα εξίσου μεγάλο θέμα: πού θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο Williamκαι η Catherine; Οι υποψήφιοι προορισμοί ποικίλουν, ωστόσο, ουδείς από το παλάτι επιβεβαιώνει ή διαψεύδει!...


Μέχρι και... στοιχήματα πέφτουν για το ταξίδι του πριγκιπικού ζευγαριού, που -μέχρι στιγμής- δεν ανακοινώνει το παραμικρό, προφανώς για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες, νούμερο ένα προορισμός του πριγκιπικού ζεύγους φαίνεται πως είναι η Ιορδανία, η χώρα στην οποία η Catherine πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας λόγω της δουλειάς του μπαμπά της.

Ακολουθούν -στη σεναριολογία και τα στοιχήματα- η Κένυα και η Σκοτία, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν το γαμήλιο ταξιδάκι να γίνει στην Χιλή ή την Μοζαμβίκη.
Μεσογειακό «αέρα» και Σικελία επιλέγουν άλλα δημοσιεύματα, ενώ ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να κάνει κρουαζιέρα στην Μεσόγειο όπως ο Κάρολος και η Νταϊάνα το 1981, που επισκέφθηκαν Αλγερία, Τυνησία, Αίγυπτο και... ελληνικά νησιά!
Βρε λέτε να τους δούμε στα μέρη μας;
Καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό δεν θα υπάρχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου