Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τι ετοιμάζει το MEGA για την επόμενη σεζόν

Η κρίση στην τηλεόραση προηγήθηκε της γενικής οικονομικής κρίσης και επιδεινώθηκε κατά τη διάρκειά της. η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης εξαφάνισε πρόσωπα και προγράμματα από τα κανάλια, αρκετές φορές εν μία νυχτί. Με αυτό ως δεδομένο το MEGA σχεδιάζει εδώ και καιρό το πρόγραμμα της τηλέοπτικής περιόδου 2011-12 με μερικές λεπτομέρειες μόνο να βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα...


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη για το "Βήμα", το Μεγάλο Κανάλι θα διτηρήσει τη φιλοσοφία του, θα επιμείνει στις ελληνικές σειρές και θα ποντάρει τα περισσότερα στο Prime time του. Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Παύλος Χαϊκάλης έρχονται σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και σε νέες σειρές, οι οποίες μέχρι στιγμής είναι τουλάχιστον πέντε. Η αρχή της σεζόν θα βρεί τη "Ζωή της Άλλης" στη θέση της, όπως και τα "Μυστικά της Εδέμ". Στο δεύτερο μισό της σεζόν, η "Ζωή" θα αντικατασταθεί από την νέα παραγωγή "Οι βασιλιάδες", στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κώστας Κόκλας, Ζέτα Δούκα, Μάρθα Καραγιάννη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Βασιλική Ανδρίτσου, Μίνα Ορφανού. Τη θέση της "Εδέμ" θα πάρει τον Ιανουάριο μια νέα καθημερινή σειρά που υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης -σκηνοθέτης της "Ζωής της άλλης". Παράλληλα, για τις 17.00 το Μega έχει ήδη εξασφαλίσει τα επόμενα επεισόδια της νεανικής σειράς «Πάττυ», τα οποία θα προβάλλονται περίπου ως τα Χριστούγεννα.

«Με λένε Βαγγέλη» είναι ο τίτλος της νέας σειράς που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Πρεμιέρα θα κάνει και η «Κλινική περίπτωση» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, η οποία βασίζεται στην αγγλική «Dr Μartin», αλλά και η κωμική σειρά «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» με θέμα την κρίση, με πρωταγωνιστές τη Μαρία Καβογιάννη, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Αποστόλη Τότσικα και τον Θανάση Τσαλταμπάση και την υπογραφή της σεναριογράφου Ρένας Ρίγγα. Την ίδια ώρα έρχεται και ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων για το «50 - 50» με σταθερή την πρωταγωνιστική τριάδα των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Σάκη Μπουλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου