Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

H Έβελυν Καζαντζόγλου είναι το πιο εργατικό κορίτσι στο ελληνικό modeling

Όταν βλέπεις ένα μοντέλο στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, αναρωτιέσαι τι ξέγνοιαστη και ξεκούραστη ζωή θα κάνει. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι το συγκεκριμένο top model, η Έβελυν Καζαντζόγλου, είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα κορίτσια στο χώρο του ελληνικού modeling και της τηλεόρασης...

Πριν πάρω τηλέφωνο την Έβελυν Καζαντζόγλου για να της ζητήσω μια συνέντευξη, αποφάσισα να την κατασκοπεύσω μερικές ημέρες μέσω twitter. Τα tweets της δεν ήταν και πολύ συχνά τις καθημερινές, αλλά ήταν πολύ συγκεκριμένα. Μερικά tweets το μεσημέρι λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Φώτης – Μαρία Live», στην οποία συμμετέχει από την αρχή της σεζόν, και μερικά tweets το βράδυ ανάμεσα στο ξενύχτι στο μοντάζ και την προσπάθεια να βρει χρόνο να πιεί έστω και ένα ποτό.

Το γεγονός δε ότι μας πήρε περίπου πέντε μέρες για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη αποδεικνύει τον τίτλο του θέματος. Ότι η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ένα πολύ σκληρά εργαζόμενο κορίτσι, από την μέρα που την γνώρισα πριν περίπου τέσσερα χρόνια μέχρι και σήμερα. Κι επειδή το να περιγράψουμε εμείς το 24ωρο της Έβελυν θα ήταν ατυχές, αφήσαμε την ίδια την Έβελυν να περιγράψει με δικά της λόγια μία από τις πιο busy ημέρες της…

7:00 Το ξυπνητήρι προσπαθεί να με ξυπνήσει με έναν απόλυτα εκνευριστικό ήχο. Τρώει το πρώτο snooze κατά τις 7:05 και ακολουθούν τα υπόλοιπα μέχρι να βρω κουράγιο να σηκωθώ.

7:20 Ανοίγω τηλεόραση στο MAD TV για να ακούω μουσική μέχρι να ξυπνήσω για τα καλά.

7:30 Μπαίνω στο ντους. Είναι πραγματικά το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω. Αν δεν μπω στο ντους το πρωί να ξυπνήσω και να ηρεμήσω, δεν μπορώ να βγάλω άχνα. Στο πρώτο ντους δεν τραγουδάω ποτέ. Στο δεύτερο μπορεί να φτάσω να τραγουδήσω και το «Don’t sit down cause I’ve moved your chair» των Arctic Monkeys.

7:40 Ντύνομαι στα γρήγορα. Ούτως ή άλλως έχω έτοιμο το τι θα βάλω από το προηγούμενο βράδυ. Φορτώνω μια μεγάλη τσάντα με ρούχα για την εκπομπή και ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια για παν ενδεχόμενο. 










men24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου