Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Κοπέλα που αγωνιά» η Δαμανάκη για τον Σκανδαλίδη...

Έντονη δυσαρέσκεια για τα όσα είπε περί επιστροφής στη δραχμή εκφράζουν υπουργοί της κυβέρνησης για την Μαρία Δαμανάκη. Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στον Realfm. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης χαρακτήρισε «άστοχη» τη δήλωση της Μαρίας Δαμανάκη για επιστροφή στη δραχμή και έκανε λόγο για «επικοινωνιακές αστοχίες». «Η κοπέλα εξέφρασε την αγωνία της και αυτό που ζει» πρόσθεσε με νόημα...

Ο κ. Σκανδαλίδης επεσήμανε ότι μπορούν να γίνουν δομικές αλλαγές στην κυβέρνηση με πρόσωπα κοινής αποδοχής, από την κοινωνία και την αγορά, όμως, ο πυρήνας της θα πρέπει να παραμείνει πολιτικός.

Ο υπουργός τάχθηκε υπέρ της συνεννόησης και πρόσθεσε: «Σε κάτι που θα μπορούσα να κάνω κριτική είναι ότι δεν θα έπρεπε το υπουργικό να πάρει αποφάσεις, πριν δει ο πρωθυπουργός τους αρχηγούς των κομμάτων».

Για το κίνημα των «Αγανακτισμένων» σημείωσε πως είναι σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένο, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη θέση του Θ. Πάγκαλου, ο κ. Σκανδαλίδης είπε: «Είναι μια διαδικασία που δεν μπορεί κανείς να την υποτιμήσει. Είναι μια νέου τύπου πολιτικοποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου