Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αγόρασε ανέκδοτες φωτογραφίες της Μέριλιν για... 2 δολάρια!

Πού να ξερε πόσο τυχερός ήταν ο φωτογράφος Άντον Φέρι όταν αγόρασε σε ένα υπαίθριο παζάρι στο New Jersey ένα φάκελο με τα αρνητικά ανέκδοτων φωτογραφιών της... Μέριλιν Μονρόε, για τον οποίο έδωσε μόλις 2 δολάρια!
Στην αρχή, δεν είχε καταλάβει τι θησαυρό είχε στα χέρια του...
Όταν όμως ο Άντον Φέρι γύρισε σπίτι του και κοίταξε πιο προσεχτικά τις φωτογραφίες ανακάλυψε έκπληκτος ότι στον πρώτο φάκελο υπήρχαν τα αρνητικά οκτώ φωτογραφιών τηςΜέριλιν ενώ στον δεύτερο περίπου 70αρνητικά της επίσης ηθοποιού Τζέην Μάνσφιλντ.Ο άνδρας κατάφερε να κρατήσει την ανακάλυψη του μυστική, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας μόλις πρόσφατα.
Πέρασαν ολόκληρα 30 χρόνια για να δουν αυτές οι φωτογραφίες σήμερα το φως της δημοσιότητας. Η αξία τους υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια δολάρια, ενώ το ερώτημα που πλέον απασχολεί όλους είναι το ποιος τις τράβηξε.
Οι οκτώ φωτογραφίες της θρυλικής σταρ την απεικονίζουν χωρίς μακιγιάζ και ξένοιαστη το 1950 σε ηλικία μόλις 24 ετών.
Ένας άνδρας εμφανίζεται σε φωτογραφίες και της Μονρόε και της Μάνσφιλντ πράγμα που κάνει τονStreets να πιστεύει ότι πρόκειται για τον φωτογράφο. Αν και ο Φέρι δεν έχει δώσει προς πώληση τις φωτογραφίες, που σύμφωνα ειδικούς αξίζουν πολλά εκατομμύρια δολάρια, υπάρχει ο κίνδυνος μόλις η είδηση μαθευτεί ο, μέχρι στιγμής άγνωστος, φωτογράφος να διεκδικήσει τα δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου