Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τι είπε απολογούμενος στο δικαστήριο ο Ψωμιάδης


Σημαντικότατη εξέλιξη είναι η σημερινή καταδίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη, καθώς όπως πολλοί λένε, ίσως σημάνει το τέλος της πολιτικής του καριέρας και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κρίθηκε ένοχος για μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων που παρανομούσε κατ’ επανάληψη από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. 
Στην απολογία του...
ο κύριος Ψωμιάδης είπε: «Έδρασα καθ’ όλα νόμιμα, δεν είμαι ένοχος. Ο νομάρχης βάζει την τελική υπογραφή και αφού πρώτα το έγγραφο έχει ελεγχθεί και εξεταστεί μέχρι να φτάσει στο γραφείο μου».

Σε άλλα σημεία της απολογίας του, ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε: «Δεν έχω νομικές γνώσεις. Έβγαλα μόνο το γυμνάσιο γιατί οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με στείλουν στο πανεπιστήμιο. Έδρασα, αφού πρώτα συμβουλεύτηκα τον αρμόδιο αντινομάρχη και τον νομικό σύμβουλο της νομαρχίας».

Μετά το τέλος της δίκης, ο κ. Ψωμιάδης συνομίλησε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά χωρίς να γίνει γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου