Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αιχμάλωτο του Άκη το μισό ΠΑΣΟΚ

του Κώστα Χαρδαβέλλα...

«Αν προχωρήσουν θα τους πάρω όλους μαζί μου». Αυτό το μήνυμα διαρρέει προς πάσα κατεύθυνση μέσα στο ΠΑΣΟΚ και σε όλες τις βαθμίδες του ο Άκης Τσοχατζόπουλος που νιώθει ότι οδηγείται σαν πρόβατο στη σφαγή, από τους ίδιους τους συντρόφους του προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να δείξει «καλή διαγωγή» προς τα έξω και ότι οδηγεί τα πράγματα σε κάθαρση.

Από το περιβάλλον Τσοχατζόπουλου διαχέονται προς τους δημοσιογράφους οι εξής πληροφορίες:

1) Υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή υπουργών του ΠΑΣΟΚ της εποχής Σημίτης στις θολές συμφωνίες για την αγορά των υποβρυχίων.

2) Υπάρχουν μαρτυρίες Γερμανών αξιωματούχων που αποκαλύπτουν συμφωνίες με υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την ίδια υπόθεση, τις οποίες έχει στην κατοχή του μόνο ο Τσοχατζόπουλος και τις κρατάει σαν έσχατη λύση της άμυνάς του.

Τα στοιχεία αυτά έφτασαν στα χέρια του με τη βοήθεια της πρώην συζύγου του Γκούντρουν, που ζει στη Γερμανία.

3) Εάν οι εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή που αποφάσισε η Βουλή, δείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει να «κάψει» τον Τσοχατζόπουλο, ο πρώην υπουργός Άμυνας θα παρουσιάσει ντοκουμέντα και ηχογραφημένες συνομιλίες των Γερμανών εκπροσώπων με στελέχη του ΠΑΣΟΚ για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι στην αγορά των υποβρυχίων.

Στις προθέσεις Τσοχατζόπουλου είναι η στοχοποίηση Βενιζέλου και Βουλγαράκη, ενώ τη διαχείριση του θέματος Τσοχατζόπουλου μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει τριμελής επιτροπή απόλυτα έμπιστων στελεχών του Γ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου