Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Χωρίς Γιάχιτς η ΑΕΚ, «κομπλέ» ο Ατρόμητος

Μία μικρή έκπληξη επεφύλαξε ο Μανόλο Χιμένεθ σε ότι αφορά την αποστολή της ΑΕΚ για το τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, το Σάββατο το βράδυ (20:30). Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τον Σανέλ Γιάχιτς, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Νέιθαν Μπερνς...
Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους 23 παίκτες που είχε στη διάθεσή του. 
 
Εκτός των Γιάχιτς και Μπερνς, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός και τους Νταντόμο, Ντρπιτς, Αργυρίου και Έντερ, όπως αναμένονταν άλλωστε. Σε ότι αφορά την τελευταία προπόνηση ο Χιμένεθ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ωστόσο πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει με τους Σάχα, Γεωργέα, Καράμπελα, Ματέος, Δέλλα, Ντίοπ, Μίτσελ, Μάκο, Σκόκο, Λυμπερόπουλο και Μπλάνκο.

Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Νασούτι, Μανωλάς, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο.


Με 23 ο Ατρόμητος


Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να συμπεριλάβει όλους τους παίκτες του στην αποστολή (23 ποδοσφαιριστές), καθώς δεν ανακοίνωσε 18άδα. Όπως επίσης δεν άνοιξε και τα χαρτιά του για την ενδεκάδα στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ. Οι ενδείξεις κάνουν λόγο για ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Καραγκούνης, Καμαρά, Σαγκανόφσκι.


enet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου