Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

"Βρωμοσκούληκα, αρουραίοι κι αδελφάτα κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις σε βάρος μου"

Διέψευσε ότι είναι έκπτωτος και σε αργία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ALTER, για όλους όσοι έγραφαν σχετικά με αυτό στα blogs, όπως είπε. «Κάποια βρωμοσκούληκα, αρουραίοι, αδελφάτα, που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους να ξέρουν πως δεν θα φιμωθεί η φωνή της Μακεδονίας», είπε και πρόσθεσε «Είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω πολιτικά από κάποια σκουλήκια».
«Κινδυνεύω να χάσω τη θέση μου για 1.000 ευρώ» είπε ακόμα «όταν οι ένοχοι της Siemens, των υποβρυχίων και των ομολόγων που κατασπατάλησαν και καταχράστηκαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού κυκλοφορούν ελεύθεροι, αν κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να με φιμώσουν κάνουν λάθος, ο Χριστός σταυρωμένος ανέστη, εμείς που είμαστε ζωντανοί δεν θα αναστηθούμε;»


Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε σε δίκη ο Π. Ψωμιάδης, αφορούσε τη μείωση εκ μέρους του χρηματικών προστίμων σε βάρος πρατηριούχου, ο οποίος νόθευε συστηματικά τα καύσιμα που διέθετε προς πώληση με τη μέθοδο του αποχρωματισμού. Ως νομάρχης Θεσσαλονίκης ο Π. Ψωμιάδης αποφάσισε, στις αρχές του 2005, τη μείωση των προστίμων που είχε επιβάλει η προηγούμενη διοίκηση στη Νομαρχία από 89 σε 5 χιλιάδες ευρώ.


Ο κ. Ψωμιάδης είχε παραπεμφθεί σε δίκη μετά από καταγγελία υψηλόβαθμου υπαλλήλου της πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης ότι αποπέμφθηκε όταν αντέδρασε σε υπερβολική μείωση προστίμων σε πρατηριούχο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου