Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Είστε η πιο επικίνδυνη συντεχνία»

O TSILIADOROS...ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή γλώσσα απο τον πρόεδρο της Ν.Δ. σήμερα στην Βουλή. "Εφαρμόζετε χουντικές μεθόδους".


Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση. «Δεν θα σας αφήσουμε να διαλύσετε την Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σε παρέμβασή του στη Βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς παρεμβαίνοντας σε επερώτηση βουλευτών της ΝΔ για το αγροτικό, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό και με «εφαρμογή χουντικών μεθόδων» προσπαθεί να ανακόψει τα φαινόμενα κοινωνικής έκρηξης και αναταραχής που προκαλούνται από την πολιτική του...
μνημονίου.

«Κάθεστε πάνω σε πετρέλαιο και βενζίνη και παίζετε με τα σπίρτα, δεν θα σας αφήσουμε όμως να διαλύσετε τη χώρα» τόνισε ο κ. Σαμαράς ο οποίος αναφερόμενος στην απόφαση για απαγόρευση συναθροίσεων στις Σέρρες τόνισε πως «η κυβέρνηση με δικτατορικού τύπου αποφάσεις προσπαθεί να περάσει τα σκληρά μέτρα».

Για την παραίτηση Παπουτσή που ζήτησε η ΝΔ και την απάντηση που έδωσε ο υπουργός παραπέμποντας στη διαδικασία της πρότασης μομφής, ο κ. Σαμαράς σημείωσε: «Μία παραίτηση υπουργού γίνεται και χωρίς πρόταση μομφής. Για λόγους ευθιξίας ας πούμε».

«Ξέραμε ότι είστε λαϊκιστές. Ξεφουσκώνατε τα λάστιχα των αγροτών αλλά τώρα έχετε χάσει την μπάλα. Πέρσι πετσοκόψατε τις συντάξεις και τώρα εμφανίζεστε να υπερασπίζεστε του συνταξιούχους για να τους στρέψετε εναντίον των γιατρών» σημείωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διαλύει την κοινωνική συνοχή σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου