Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Διάγγελμα αλά... Καντάφι


[απείλησε ότι θα βγάλει τον κόσμο του Ολυμπιακού στον... δρόμο;]
Με ημερομηνία λήξης ήταν η συγγνώμη του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, με ένα πρωτοφανές παραλήρημα, επιτέθηκε εκ νέου στον Παναθηναϊκό, τον οποίο κατηγόρησε
ότι δυσφημεί το ποδόσφαιρο.
Ο ισχυρός άνδρας των «Ερυθρόλευκων» μιλώντας στο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο παρέστη ως εκπρόσωπος της Super League, ήταν πραγματικά «απολαυστικός», αφού με μια ομιλία σε ύφος... Καντάφι, φρόντισε να επιτεθεί σε όλους.
Αρχικά, στόχος του έγινε ο Παναθηναϊκός, τον οποίο κατηγόρησε ως την... χειρότερη ομάδα σε επεισόδια, ενώ στην συνέχεια επιτέθηκε στην ΕΠΟ, για την δημοσιοποίηση της ποινής των διαιτητών του ντέρμπι, ξεχνώντας προφανώς την υπόθεση του κ. Δαλούκα.
Το ρεσιτάλ του κ. Μαρινάκη όμως είχε και συνέχεια, αφού ούτε λίγο πολύ, απείλησε ότι θα βγάλει τον κόσμο του Ολυμπιακού στον... δρόμο, προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φρόντισε να δυναμιτίσει εκ νέου το κλίμα, αφού αναφερόμενος στους «Πράσινους», υποστήριξε πως: «Ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το ποδόσφαιρο, είναι η χειρότερη ομάδα σε επεισόδια. Είναι δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο να πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στην UEFA».
Από τα βέλη του προέδρου της Super League δεν γλύτωσε ούτε η ΕΠΟ, ενοχλημένος από την ανακοίνωση της τελευταίας, σχετικά με την τιμωρία των διαιτητών του ντέρμπι, μέχρι το τέλος της σεζόν.
«Κακώς βγήκε η ανακοίνωση για τη διαιτησία, φοβίζουν τους διαιτητές κι έχουμε διαιτησίες όπως του Τσινιάρη και του Παμπορίδη», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, που κράτησε το καλύτερο για το τέλος, αφού απείλησε ότι θα βγάλει τον κόσμο του Ολυμπιακού στον δρόμο, δηλώνοντας: «Ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος, τι θέλετε να τον βγάλω στον δρόμο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου