Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Παρέμβαση Ν.Δ. για τη λειτουργία της ΕΛΒΟ

O TSILIADOROS...ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την έμπρακτη στήριξη και συμπαράσταση τους στους εργαζόμενους της Ελληνικής  Βιομηχανίας Οχημάτων απέδειξε σήμερα το κλιμάκιο του τομέα Εργασίας της Ν.Δ. που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.   

«Είμαστε εδώ, για να στηρίξουμε την προσπάθεια συνέχισης της ομαλής λειτουργίας της ΕΛΒΟ και της διατήρησης των θέσεων εργασίας», τόνισαν κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ και κατά τη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους των εργαζομένων ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος και ο αναπληρωτής τομεάρχης, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καράογλου. 
 
Οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στη συνέχεια ...συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛΒΟ και τον κάλεσαν να επισπευσθούν οι διαδικασίες διευθέτησης του ιδιοκτησιακού, μετά την αποχώρηση του ομίλου Μυτιληναίου, να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του εργοστασίου από τις τράπεζες και να επισπευσθούν οι διαδικασίες υπογραφής των συμβάσεων με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της επιχείρησης. Στη συνέχεια το κλιμάκιο του τομέα επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με τη διοίκησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου