Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τους κάνει... "ιδιαίτερα"!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ)!
Ο TSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ταινίες με διαλέξεις διεθνών προσωπικοτήτων επιστρατεύει ο Γιώργος Παπανδρέου, με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της δημιουργικής σκέψης. Εδώ και δύο εβδομάδες, ο πρωθυπουργός, ο οποίος είναι λάτρης των νέων τεχνολογιών, έχει εισαγάγει στα υπουργικά συμβούλια την προβολή διαλέξεων από την ιστοσελίδα ted.com, η οποία φιλοξενεί παρουσιάσεις από τους κορυφαίους διεθνείς ομιλητές. Όπως αναφέρει η...
εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», τον πρωθυπουργό φέρεται να μύησε στο ted.com, ο Τζεφ Μάλγκαν, ένας από τους ξένους συμβούλους του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν είναι όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ενθουσιασμένα με τις νέες μεθόδους του Γιώργου Παπανδρέου.
Για παράδειγμα, στη διάρκεια μιας προβολής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε να μην παρακολουθεί, αλλά να μελετά τους δικούς του φακέλους. Ωστόσο, ο ίδιος ο πρωθυπουργός φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει. Για του λόγου το αληθές ζήτησε από τους υπουργούς του να παρακολουθούν διαλέξεις και στο σπίτι τους και να τις σχολιάζουν στη διάρκεια των συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου