Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Κόκκινο» πανί για ΝΔ ο Αντώναρος

O TSILIADOROS...ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτός κομματικής γραμμής τάχθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος για το «γαλάζιο» πόρισμα της Siemens το οποίο επιρρίπτει ευθύνες στον Κώστα Σημίτη, προκαλώντας της έντονη δυσαρέσκεια της ΝΔ.
Ο ρόλος που διαδραματίζει το τελευταίο διάστημα ήταν εκείνος που προβλημάτισε ιδιαίτερα την Ρηγίλλης καθώς ο Ευ. Αντώναρος είναι ο πιο τακτικός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή και ο στενός του συνεργάτης.
Εκείνο που ήθελαν αρχικά να διαπιστώσουν στην ΝΔ ήταν αν οι δηλώσεις του στο "Βήμα της Κυριακής" περί «γενικόλογης και αίολης απόδοσης ευθυνών στους πρώην Πρωθυπουργούς» ήταν προσωπικές του απόψεις ή του πρώην Πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζουν πως... πρόκειται για προσωπικές απόψεις του βουλευτή επικρατείας της ΝΔ για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε αργά χθες το απόγευμα να βγει ένα «απαξιωτικό» σχόλιο από κύκλους της ΝΔ που χαρακτήριζε τα όσα είπε «άνευ σημασίας».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος άλλωστε δεν βρίσκεται στα πλάνα του Προέδρου της ΝΔ και αυτό φάνηκε και στον πρόσφατο ανασχηματισμό ενώ πληροφορίες θέλουν να έχει ληφθεί ήδη απόφαση να μην μετέχει και στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού βγήκε «μπροστά» μετά τις δημόσιες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου που μίλησε για δικαίωση του Θ. Ρουσόπουλου στην υπόθεση του Βατοπαιδίου μία δήλωση την οποία εξέλαβαν αρκετοί ως μήνυμα επιστροφής του πρώην υπουργού στην ΝΔ ξεσηκώνοντας πολλές αντιδράσεις. Παράλληλα ο τομεάρχης Παιδείας στήριξε και την πολιτική του Κώστα Καραμανλή.

απο real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου