Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τι είπε πάλι ο "ποιητής"...!

... "ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ", ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Ο TSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στο πολιτικό σύστημα και τις πολιτικές δυνάμεις που -όπως τόνισε- "επενδύουν στο μίσος για μικροκομματικές σκοπιμότητες." Ο Τσίπρας κατηγόρησε τα μεγάλα κόμματα πλην του ΚΚΕ και των Οικολόγων για υποκρισία: "κάποιοι θαρρούν πως το μεταναστευτικό πρόβλημα το ανακάλυψαν προχθές με τους 250 απεργούς πείνας. Δεν υπάρχει γύρω μας όλα αυτά τα χρόνια; Δεν το αντιμετωπίζουμε παντού στην καθημερινότητά μας; Τα πολιτικά κόμματα το μόνο που έκαναν αυτές τις μέρες ήταν να επενδύουν στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης και σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Λες και αυτοί οι 250-300 άνθρωποι που έφτασαν στο ακρότατο...

σημείο διεκδίκησης, μέσα από απεργία πείνας, είναι εγκληματίες. Ποιο είναι το έγκλημά τους; Το έγκλημά τους είναι ότι κατάφεραν να επιζήσουν στο Αιγαίο και τον Έβρο; Ότι ζουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα, καθαρίζουν τα σπίτια μας, μαζεύουν τις ελιές, φυλάνε τους δικούς μας ασθενείς; Το έγκλημά τους είναι ότι διεκδικούν χαρτιά για να ζουν με αξιοπρέπεια, νόμιμα;" είπε κατα τη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία των «Γιατρών του Κόσμου».
Τέλος κάλεσε "τις δυνάμεις που έφεραν στη χώρα μας το μνημόνιο, την κυβέρνηση και την ακροδεξιά αλλά και όσους επιχείρησαν αυτές τις μέρες να πολλαπλασιάσουν τα μηνύματά τους, μηνύματα μίσους, να σταματήσουν να επενδύουν στο μίσος για μικροκομματικές σκοπιμότητες. Γιατί όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου