Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ανάγκη για αλλαγές...

O ΤSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΌΛΙΤΙΚΗ
Την ανάγκη να αλλάξουν πολλά στη δομή της ΝΔ υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, προλογίζοντας το βιβλίο του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη «Ενεργοί Πολίτες - Σύγχρονα Διαδραστικά Κόμματα Μία συγκριτική προσέγγιση». Συνεργάτες του κ. Σαμαρά ανέφεραν πως μετά τις αλλαγές στο σήμα, τα νέα γραφεία, αλλά και τον ανασχηματισμό, θα πρέπει να αναμένουμε και αλλαγές στη λειτουργία του κομματικού μηχανισμού. Αναφερόμενος στο βιβλίο του κ. Στυλιανίδη, το οποίο είναι μια συγκριτική μελέτη, η οποία αναζητά τρόπους ενίσχυσης της συμμετοχής των πολιτών στο γίγνεσθαι των πολιτικών κομμάτων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως αποτελεί τομή...

και προσπαθεί στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να δει τι μπορεί να συμβεί σε μια παράταξη η οποία και αυτή προσπαθεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
Στο βιβλίο του ο κ. Στυλιανίδης εισηγείται και περιγράφει την λειτουργική μετεξέλιξη ενός παραδοσιακού κόμματος της ελληνικής Κεντροδεξιάς σε ένα σύγχρονο ανοιχτό διαδραστικό κόμμα ενεργών πολιτών, καθώς, όπως ανέφερε ο ίδιος κατά την παρουσίαση, πιστεύει ακράδαντα ότι στον 21ο αιώνα, «όσο περισσότερη ευθύνη μεταβιβάζουμε στους πολίτες τόσο πιο υπεύθυνα αυτοί θα αποφασίζουν για το μέλλον τους και το μέλλον της πατρίδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου