Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Εσωκομματικές γκρίνιες...

Ο TSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γκρίνιες, κριτική, διαφοροποιήσεις, αιχμές κατά της ηγεσίας του υπουργείου οικονομικών, είναι τα συστατικά που σκιαγραφούν την εικόνα που παρουσιάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού. Το εύρος της κριτικής, καταδεικνύει ότι η κατάσταση είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη, αν δεν αλλάξει τάχιστα ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι υπουργοί τους βουλευτές, οι οποίοι ζητούν να γνωρίζουν τι θα καλούνται να υπερψηφίσουν. Η Βάσω Παπανδρέου, αλλά και οι . Κ. Καρτάλης, Ε. Νασιώκας, Θ. Ρομπόπουλος, Ν. Σαλαγιάννης και Δ. Καρύδης, εξέφρασαν ιδιαιτέρως αιχμηρές απόψεις. Μάλιστα ο κ. Ρομπόπουλος που κάποια στιγμή έδωσε την εντύπωση ότι δεν θα ψήφιζε τον προϋπολογισμό, δήλωσε τελικά ότι είναι...

η τελευταία φορά που θα ψηφίσει χωρίς επαρκή ενημέρωση από τους αρμόδιους υπουργούς.
Γκρίνιες όμως υπήρξαν και στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου οι Χ. Καστανίδης και Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησαν καλύτερη ενημέρωση από τον Γ. Παπακωνσταντίνου. «Πρέπει να γίνεται ουσιαστική διαβούλευση και όχι να πληροφορούμαστε τις προθέσεις του υπουργείου από διαρροές στον Τύπο», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης. «Χρειαζόμαστε καλύτερη ενημέρωση», είπε η υπουργός Παιδείας.
Η κριτική των βουλευτών και οι αντιπαραθέσεις των υπουργών, προβληματίζουν το Μέγαρο Μαξίμου, μιας και εκτός των άλλων, ο Πρωθυπουργός έχει αναλάβει προσωπικά την επιχείρηση κατευνασμού της ΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου