Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μπακογιάννη: "Να κόψουμε από τη Βουλή, τα κόμματα και την ΕΡΤ, όχι απ' τους συνταξιούχους"!

"ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο Χ Ή Ψ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ!", ΠΡΟΣΘΕΣΕ

Ο TSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη συζήτηση για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» είπε «Η κυβέρνηση είναι καλή στην ρητορική, αλλά όχι στην πράξη». «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο. Σε αυτούς που είναι εντός και εκτός συστήματος», πρόσθεσε, ενώ πρότεινε να μην κόβονται χρήματα από τους συνταξιούχους, αλλά από την Βουλή. Συγκεκριμένα, είπε «να κόψουμε 10 εκατ. από την Βουλή, 20 εκατ. από τα κόμματα, τα οποία παίρνουν 75 εκατ. ευρώ, να κόψουμε από τις υψηλές και μη ανταποδοτικές συντάξεις της Βουλής και τέλος από την ΕΡΤ. Να κόψουμε 100 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ, δεν χρειαζόμαστε 5 κανάλια...

σε περίοδο κρίσης».
H αρχηγός της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» τόνισε την αντίθεση της στην παραγραφή αδικημάτων για τους βουλευτές. Όπως είπε «Αν κάποιος κρύβεται πίσω από την παραγραφή, κάποιο λάκκο έχει φάβα. Θα πρέπει να δικάζονται όλοι». Τέλος, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στον Θέμο Αναστασιάδη, στην προσπάθεια της να εξηγήσει ότι τα ΜΜΕ δεν ξεσκεπάζουν συναδέλφους τους που έχουν κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή.
«Όταν ένα πολιτικό σύστημα ανέχεται έναν εκδότη δημοσιογράφο να κυκλοφορεί με 5,5 εκατ. ευρώ μεταξύ Ελβετίας και Γαλλίας, όπως ο Θ. Αναστασιάδης και επί δύο κυβερνήσεων δεν γίνεται τίποτα… δεν μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα», είπε η κ. Μπακογιάννη προκαλώντας αμηχανία στους δημοσιογράφους της εκπομπής. Η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» εκτίμησε ότι οι πολιτικοί «κλείνουν» πολλές φορές τα μάτια «από φόβο μήπως τους πιάσει ο Χ. ή Ψ. δημοσιογράφος στην εφημερίδα του», ενώ οι δύο δημοσιογράφοι είπαν ότι δεν είναι σωστό να γίνονται αναφορές σε ένα μόνο πρόσωπο, γιατί τότε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι ok.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου