Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πάνε να... μαζέψουν το λάθος του "Τσάρου"!

ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΛΙ, ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

Ο TSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε γκάφα του γαλλικού πρακτορείου αποδίδει τώρα η κυβέρνηση τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την Παρασκευή το βράδυ με το όνομα των πρώην πρωθυπουργών (Καραμανλή και Σημίτη), αναφορικά με τις δηλώσεις Γιούνκερ περί "διεφθαρμένης χώρας". Ήδη οι ανταποκριτές των ελληνικών MME στις ΗΠΑ έχουν ενημερωθεί. Είναι προφανές ότι επειδή δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά η διαρροή περί Καραμανλή ή Σημίτη, η κυβέρνηση προσπαθεί να τα μαζέψει. Στην κυβέρνηση γίνεται χαμός με τα όσα είπε χθες...


ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Άσπονδοι φίλοι και εχθροί του "τσάρου" της Οικονομίας του λένε διάφορα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι παρασύρθηκε από την μετάφραση του γαλλικού πρακτορείου και γενικά επικρατεί ένα απερίγραπτο μπάχαλο... Από το μεσημέρι και μετά προσπαθούν να το μαζέψουν στο Μαξίμου. Επικοινωνιακή γκάφα του "τσάρου" της οικονομίας ήταν, κατά την ταπεινή γνώμη του TSILIADOROU, τελεία και παύλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου