Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Κλειστά σήμερα τα λιμάνια

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά σήμερα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), διαμαρτυρόμενη για την άρση του Καμποτάζ, με αποτέλεσμα να είναι κλειστά τα λιμάνια όλης της χώρας. Ιδιαίτερα τα προβλήματα στο λιμάνι του Πειραιά όπου κρουαζιερόπλοια άλλαξαν πορεία για λιμάνια του εξωτερικού...


Το κρουαζιερόπλοιο Zenith, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να προσεγγίσει σήμερα το πρωί το λιμάνι του Πειραιά, θα πλεύσει για το λιμάνι της Μάλτας.




Επίσης τα κρουαζιερόπλοια "Αθηνά" και "Sea Cloud" με σημαία Μάλτας δεν θα προσεγγίσουν το λιμάνι του Πειραιά όπως ήταν προγραμματισμένο, σύμφωνα με ανακοίνωση των πλοιοκτητριών εταιρειών.



Ωστόσο τα κρουαζιερόπλοια "Agean Pearl" με 510 επιβάτες, το "Aqua Marine" με 930 επιβάτες και το "Gemini" έδεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά.



Όμως σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές τα κρουαζιερόπλοια, τα οποία είναι προγραμματισμένο να αποπλεύσουν αργότερα σήμερα, είναι αβέβαιο αν θα το επιτύχουν εξαιτίας της σημερινής απεργίας της ΠΝΟ.



Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές, Αιδηψού - Αρκίτσας, Γλύφας - Αγιόκαμπου και Αγίου Γεωργίου Λιχάδας - Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου